2011. március 21., hétfő

Chapter IV.

Na, ismét bővítem írásom.

Anita is megérkezett. :) Már egy hete fedezzük fel Glasgow rejtett helyeit. Illetve csak tervezzük, mert még nem volt túl jó az idő egy nagy sétához. De lassan itt is melegszik az idő. Itt azért fokozatosabban válik az idő egyre melegebbé, nem olyan hirtelen, mint otthon. Már jelentősen kevesebbet esik.
A hétvégén voltunk gokartozni. Nagyon jó volt. Ugyanolyan árban van mint itthon és  ami miatt különösen tetszett, hogy mi egy open-GrandPrix-re jelentkeztünk. Volt rendes bemelegítő edzés, időmérő, és végül a verseny. Felidézte kiskori emlékeimet, mindig is Forma-1-es pilóta akartam lenni. Jah és a plussz poén, hogy voltak zászlós emberkék is. Sajna egyik munkatársam egyszer fekete zászlót kapott(kizárás), mert nem tartotta be a szabályt, bár véleménye szerint ő szabályos volt. Persze egy csak egy futamra volt érvényes.
Aznap este még elmentünk egy hatalmasat bulizni, mert a magyar kollégám, megy vissza Magyarországra és elbúcsúztattuk. Hát ez az est annyira jól sikerült, hogy másnap délután 3-ig pihentük. :D :D :D
A munkahelyen a nyomás egyre nő...itt legalább folyamatosan pakolják az emberre az egyre nagyobb terhet :D De hát teher alatt nő a pálma....Írásom csattanója, pedig ,hogy a szomszéd szobába két magyar srác is beköltözött. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése